Byggfirma Trelleborg

Bezera Bygg

Vi är en mångsidig byggfirma i Trelleborg som erbjuder alla slags byggtjänster!

Kontakt

Lokal byggfirma i Trelleborg

Vår byggfirma i Trelleborg har expertisen som du behöver! Bezera Bygg är en kompetent byggfirma med hög arbetsmoral. Dessutom, med mångårig branscherfarenhet och ett brett kontaktnät kan vi på ett tryggt sätt utföra alla slags bygg- och renoveringsuppdrag. Vare sig det gäller renovering, golvläggning eller måleri. Vi tar ansvar över hela projektet och ser till att bygget blir rätt från start till slut. 

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med oss som byggfirma och det arbete vi utför. Därför ser vi till att anpassa arbetet utifrån dina önskemål och behov. Givetvis kan vi rådge dig kring hur du bäst nyttjar din yta för att skapa en smart planlösning. Vi står redo för att förverkliga dina drömmar!

Med vår byggfirma i Trelleborg är du alltså i trygga händer. Så gör ett bra val och kontakta våra hantverkare inför ditt nästkommande byggprojekt redan idag!

Bezera Bygg firmabil
Hantverkare på Bezara Bygg som jobbar på huset

Om oss: din byggfirma i Trelleborg

Välkommen till oss på Bezera Bygg AB! Vi är en erfaren byggfirma i Trelleborg, som även erbjuder byggtjänster i områden så som Oxie, Lund, Staffanstorp och Malmö. Firman grundades år 2021, men våra hantverkare och snickare har arbetat mycket längre än så. Sedan 2010 så har vi jobbat inom bygg, vilket har gett oss god erfarenhet och ännu bättre referenser! Vill du se några av våra tidigare projekt? Tveka inte att fråga. Vi är mycket stolta över våra tidigare jobb och visar dig gärna. 

Bezera Bygg AB erbjuder en mängd olika byggtjänster, så som kök- och badrumsrenovering, golvläggning, måleri, elinstallationer — både utomhus och inomhusinstallationer — husrenovering, samt traditionella snickeritjänster. Så ifall du är en privatperson eller ett stort företag, så kan vi säkert hjälpa dig. Kontakta oss antingen via telefon, eller via vår kostnadsfria kontaktformulär. Vi svarar oftast inom 24 timmar!

Hos vår byggfirma i Trelleborg står alltid kunden i fokus

Med ledord som kommunikation, trygghet och precision

Våra tjänster

Bezera Bygg är en seriös byggfirma i Trelleborg som utför det mesta inom bygg. Nedan kan du se ett urval av våra tjänster. Om du inte skulle hitta det du är ute efter så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål!

Snickare på byggfirma under arbete

Renovering

Har det blivit dags för en renovering? Oavsett om du är ute efter en totalrenovering eller en mindre renovering så kan du lita på oss. Våra hantverkare är certifierade och innehar kvalitetsdokument för arbete i våtrum. Därmed kan vi på ett säkert sätt åta oss alla slags renoveringar och leverera hög kvalitet och hållbarhet. 

Inomhusmålning av vägg med roller. Byggfirma målning

Måleri

Behöver fasaden fräschas upp? Eller vill du måla om i samband med en renovering? Då är Bezera Bygg ett bra val för dig! Vår byggfirma i Trelleborg erbjuder både bredspackling, tapetsering, putsning, inom- och utomhusmålning. Givetvis utför vi förarbetet med stor noggrannhet för att resultatet ska bli så snyggt som möjligt.

Golvläggare på byggfirma som lägger laminatgolv

Golvläggning

Det finns flera olika anledningar till att man behöver byta golv. Det kan vara behövligt vid en renovering eller efter en skada. Oavsett om du vill ha parkett, laminat, vinyl eller kakel så kan våra hantverkare hjälpa dig. Givetvis kan vi ge tips och råd om vilket golv som passar bäst utifrån utrymmet och dina önskemål.

Kök

Badrum

Altan

Rivning

Snickeri

Nyttja ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma i trelleborg

Bezera Bygg innehar F-skattsedel vilket innebär att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar vår byggfirma i Trelleborg. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, alltså gäller det inte på material eller resekostnader. Tänk på att du högst kan nyttja 50 000kr per år och person. Om du vill veta mer om ROT-avdraget kan du antingen höra av dig till våra snickare eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Hantverkare på Bezara Bygg AB. Svart tröja
Våra hantverkare

På vår byggfirma i Trelleborg hittar du kunnig, trevlig och välutbildad personal som tar ansvar för arbetet. Genom att arbeta med precision och kreativitet kan vi leverera ett kvalitativt resultat. Tillsammans ser vi till att våra kunder blir nöjda med det jobb vi utför. Men, om du av någon anledning inte skulle vara det, så löser vi problemet snabbt och smidigt.

Vi strävar alltid efter att hålla en rak kommunikation med våra kunder och samarbetspartners. Genom att förstå varann blir processen enklare samt minimerar risken för missförstånd som kan leda till fel.

rUNT OM I sKÅNE

Vår byggfirma har sin utgångspunkt i Malmö och har många nöjda kunder både här och i omkringliggande städer såsom Oxie, StaffanstorpTrelleborg och Lund. Vi åtar oss alla slags byggprojekt åt privatpersoner och företag i hela Skåne!

Kolla vad våra tidigare kunder tycker!
Svart ikon. Huvud

“Resning av två vägar i lokal i Malmö. Snabbt och proffsigt!”

Stefan Andersson
Svart ikon. Huvud

“Jobbet blev mycket större än planerat och dem var flexibla och tillmötesgående genom hela arbetet. Vi blev väldigt nöjda med resultatet och rekommenderar varmt (måleri, golvslipning, väggrivning)”

Antonia
Svart ikon. Huvud

“De hjälpte kasta en matta på tipp i Malmö”

Gunilla Steen Ohlsoon
Svart ikon. Huvud

“Mycket trevlig och hjälpsam. Gjorde ett bra jobb, punktlig och pålitlig. Gjorde extra saker och ställde upp på helger och kvällar för att ge så bra service som möjligt. Rekommenderas stark!!”

Caroline Sjödin

Anlita vår byggfirma i Trelleborg

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster eller om vår byggfirma i Trelleborg? Tveka då inte att höra av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!

Gammarevägen 5
238 31 Oxie